Siófok.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Siófoki Szuperinfó 2021.01.22.
Siófoki Szuperinfó 2021.01.22.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Siófoki Szuperinfó 2021.01.22.
Siófoki Szuperinfó 2021.01.22.
Siófoki Szuperinfó 2021.01.15.
Siófoki Szuperinfó 2021.01.15.
Siófoki Szuperinfó 2021.01.08.
Siófoki Szuperinfó 2021.01.08.
12345...
»
Önbíráskodással akarta visszaszerezni pénzét a siófoki férfi Szuperinfó Hírek - Önbíráskodással vádolnak egy 51 éves siófoki férfit, aki az ismerőse által egy építési vállalkozónak átutalt pénzt próbálta meg erőszakosan visszaszerezni.
Húsvétra szélesebbre szeretné tárni a karanténszálloda kapuit Szuperinfó Hírek - Az országban elsőként kezdett karanténhotelként működni a siófoki Napfény Hotel. A külföldről hazatérők térítésmentesen lakhattak a létesítményben két hétig.
Mentőautót fosztogatott a siófoki férfi a vírusjárvány alatt Szuperinfó Hírek - Az utcába megérkező mentő segíteni jött, de ez nem tartotta vissza a férfit attól, hogy ki ne fossza a mentőautót.
Böhme és Jezic megszórta a francia ellenfelet az EHF-ben Szuperinfó Hírek - Könnyed játékkal Kobetic nélkül is biztosan hozta a Fleury elleni idegenbeli Euróra Liga mérkőzését a Siófok KC, mely egy félidő…
Megszületett az első felkészülési siker Siófokon Szuperinfó Hírek - Két döntetlen után megszerezték első sikerüket a felkészülés alatt a somogyiak, akik egy jó tempójú, szórakoztató találkozót játszottak.
Kigyulladt egy autó Siófokon Szuperinfó Hírek - Az autó motortere az M7-es autópálya és a 65-ös főút csomópontjánál lévő körforgalomnál kapott lángra.
Könnyed siófoki siker az Akadémiával szemben Szuperinfó Hírek - Hozta a kötelezőt a Siófok, mely az idegenbeli tizenhárom után ezúttal hazai pályán tizenkettővel verte az újonc akadmistákat a megyei rangadón. A fiatalok huszonegy percig tartották magukat a hétvégi Európa Liga meccsre tartalékoló házigazdákkal szemben.
Esélyesként várja a Siófok a boglári akadémistákat Szuperinfó Hírek - Zdravko Zovko vezetőedzővel még veretlen a BFC kézicsapata.
Siófoki szálloda széfjeit fosztogatták, hitelképtelenségük felett érzett bánatukban Szuperinfó Hírek - Előbb munkáltatói igazolásokat hamisítottak, és noha az sem volt kis biznisz, azért csak fosztogatták a szálloda páncélszekrényeit is a kód ismeretében.
Éveken át fosztogatta német „szerelmét” a nő Szuperinfó Hírek - Hosszú éveken át csapta be, és húzta le rengeteg pénzzel a nő, német szerelmét. A legváltozatosabb hazugságokat találta ki, hogy…
Siófoki siker az évnyitón Szuperinfó Hírek - Új seprű jól seper; Zovko edzővel egymás után harmadik bajnokiját is megnyerte a Siófok, mely a második félidőben bedarálta a…