Siófok.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Siófoki Szuperinfó 2020.11.20.
Siófoki Szuperinfó 2020.11.20.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Siófoki Szuperinfó 2020.11.27.
Siófoki Szuperinfó 2020.11.27.
Siófoki Szuperinfó 2020.11.20.
Siófoki Szuperinfó 2020.11.20.
Siófoki Szuperinfó 2020.11.13.
Siófoki Szuperinfó 2020.11.13.
12345...
»
Waltner máris visszatér Kaposvárra a Siófokkal Szuperinfó Hírek - Három győzelem után az újonc, kiesés ellen küzdő, tizenhetedik Szentlőrinc ideiglenes otthonában, Kaposváron folytathatja remek sorozatát a BFC Siófok, egy…
A családja megölésével is fenyegették zsarolói a férfit Szuperinfó Hírek - Egy autó átadásakor fülelték le őket a nyomozók.
Csákváron is átrobogott a Waltner expressz Szuperinfó Hírek - Ha egy üzlet beindul; Waltner Róbert irányítása mellett egymás után harmadik győzelmét is begyűjtötte a BFC Siófok, ráadásul ezúttal a…
A kocsijáért zsarolták, a meggyilkolásával fenyegették Szuperinfó Hírek - A szántódi és az enyingi férfi az autójáért cserébe tervezte egyáltalán életbe hagyni a pécsi férfit.
Gyorsított eljárásban került a bíróság elé a siófoki rabló Szuperinfó Hírek - A 25 éves férfi nem állt meg az alvó ember kirablásánál, üzletekben is fosztogatott.
Nyert a vendégként szereplő BFC Siófok Szuperinfó Hírek - Jól söpör az új seprű; a Gál Istvánt váltó Waltner Róbert vezetőedző a békéscsabai sikerrel három bajnokin hat megszerzett pontnál…
Zdravko Zovko vezetőedző a hajdúságiak ellen debütál Szuperinfó Hírek - Harmincöt nap után, a vírus okozta kényszerszünetet letudva újra pályán a Siófok KC, mely Békéscsabán szerepel szombaton, 17 órakor. Az Evangélikus Gimnázium Sportcsarnokában debütál a somogyiak kispadján a Bent Dahlt váltó Zdravko Zovko.
Böhme nem akar távozni Szuperinfó Hírek - Simone Böhme, az SKC dán kézilabdázója szerint a vele készített interjú szövegkörnyezetből kiragadtak egy-egy gondolatot, és úgy állították be, mintha távozni szeretne Siófokról.
Nem tudja, miért menesztették a nyereséges fürdő éléről Szuperinfó Hírek - November 13-i hatállyal megszűnt Balogh Renáta munkaviszonya, aki a Galerius Fürdőt igazgatta Siófokon.
Döntögetik a villanyoszlopokat az autósok Somogyban Szuperinfó Hírek - Siófokon és Kapolyon is műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat.
Villanyoszlopnak ütközött egy autós Siófoknál Szuperinfó Hírek - Villanyoszlopnak ütközött egy autó a 7-es főúton Siófoknál hétfőn este.