Siófok.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Siófoki Szuperinfó 2020.10.16.
Siófoki Szuperinfó 2020.10.16.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Siófoki Szuperinfó 2022.11.25.
Siófoki Szuperinfó 2022.11.25.
Siófoki Szuperinfó 2022.11.18.
Siófoki Szuperinfó 2022.11.18.
Siófoki Szuperinfó 2022.11.11.
Siófoki Szuperinfó 2022.11.11.
12345...
»
Beomlott egy lakóház tetőszerkezete Siófokon Szuperinfó Hírek - Az elmúlt hétvégén öt alkalommal siettek a somogyi katasztrófavédők tűzesetekhez.
Tízgólos győzelem a másodosztályban Szuperinfó Hírek - A Gárdony-Pázmánd NKK otthonában elszenvedett vereség után a Tunsgram SE Nagykanizsa vendégeként sikerült visszatérni a győztes útra a Siófok KC…
Távozik Siófokról a szerb átlövő Szuperinfó Hírek - Decembertől a román bajnokságban szereplő Rapid Bukarest csapatát erősíti a Siófok KC szerb átlövője, Andela Janjusevic.
Lombhullató versenyen remekeltek a kiliti íjászok Szuperinfó Hírek - a TIATAL Kóti Dávid a felnőttek KÖZÖTT, barebow kategóriában, 81 százalékot lőve aranyérmet szerzett a Lombhullató háromdimenziós vadászverseny.
Saját testvérét ijesztgette, hogy költözzön ki Szuperinfó Hírek - A Siófoki Járási Ügyészség zaklatással vádol egy Siófok környéki férfit, aki hosszabb időn keresztül azért ijesztgette a nővérét, hogy az…
Marina Rajcic és Montenegró a harmadik helyen zárta a kontinenstornát Szuperinfó Hírek - Szerbia a csoportkörben, míg Magyarország és Szlovénia a középdöntőben fejezte be Európa-bajnoki szereplését. Montenegró és Marina Rajcic azonban érdekelt volt…
Távozni készült a lopott holmival a betörő, mikor a tulaj hazaért Szuperinfó Hírek - Betörés közben kapta rajta a tulaj azt a 33 éves férfit, aki egy siófoki ingatlan udvarára mászott be szombaton.
Chili lekvárt, vargányát és újbort siófoki gasztropiacon Szuperinfó Hírek - Minden, ami szem szájnak ingere megtalálható volt vasárnap a Krúdy Gasztropiacon Siófokon.
Pontrúgásokkal nyert a Budafok a Siófok ellen Szuperinfó Hírek - Véget ért a BFC Siófok négymeccses veretlenségi sorozta Budafokon, Polényiék gyenge teljesítménnyel rukkoltak elő alsóházi ellenfelükkel szemben.
Felborult kamion torlaszolja el a 7-est Siófoknál Szuperinfó Hírek - Oldalára dőlt egy kamion a 7-es főút 103-as és 104-es kilométerszelvénye között, Siófok térségében péntek délután. A járműben csak a…
A sereghajtó otthonában szerezné meg hatodik győzelmét a Siófok Szuperinfó Hírek - A sereghajtó, edzőváltáson áteső Dorogi FC otthonában lép pályára a BFC Siófok vasárnap 13:00 órakor.